vrijdag 22 januari 2016

Een nieuw beroep uitoefenen

Want welke werkzaamheden behoren tot uw (nieuwe) beroep en welke opleidingen zijn ervoor nodig? Wat voor persoonstype past daar het beste bij of welke competenties zijn dan het meest passend? Maar ook niet heel onbelangrijk: Wat is het gemiddelde salaris voor het beroep?

Op naar uw nieuwe beroep

De Nationale Beroepengids heeft dit allemaal in kaart gebracht. Lees per beroep welke opleidingen meestal van pas komen en welke vaardigheden erbij komen kijken. Maar ook wordt er een salarisindicatie gegeven en het perspectief in de arbeidsmarkt. Tevens worden de beschikbare vacatures gelijk getoond, zodat u direct kunt solliciteren op uw nieuwe baan!

Welk beroep past bij u?

Maar ook als u nog niet helemaal weet wat u wilt, kan de Nationale Beroepengids u verder helpen. Doe een gratis test om uw persoonlijkheid te ontdekken, of om te testen welke beroep het beste bij u past. 


Neem rustig de tijd om u te laten informeren en inspireren, om er zeker van te zijn welke richting u opgaat. U geeft zelf richting aan uw carrière, helemaal als u uw kwaliteiten en capaciteiten gebruikt! Zelfverzekerd en geïnformeerd beginnen aan een nieuw beroep!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten